Ana menu:

Mersin Çocuk Komitesi


İçeriğe git

Türkiye Okçuluk Federasyonu'ndan ÇOGEM'e Ziyaret

Haber Arşivi

Türkiye Okçuluk Federasyonu yönetim kurulu üyesi Cumhur YAVAŞ ve Federasyonun Mersin İl Temsilcisi Aytekin ATAŞ, SHÇEK?e bağlı Mersin Çocuk ve Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa SARI'yı ziyaret ettiler.
Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetim kurulu üyesi Cumhur Yavaş, Mersin'de Üniversite Vadi Spor tesislerinde üç yıl boyunca Gönüllü olarak İl temsilcimiz Aytekin ATAŞ tarafından ÇOGEM'e kayıtlı çocuklara kurs verdiğini bu çalışmanın bu yılda devam edeceğini söyledi. Cumhur YAVAŞ; amacımız ata sporu okçuluğu çocuklarımıza öğretmek ve aynı zamanda Mersinde 1-3 Şubat tarihlerinde Yenişehir Fuar merkezinde yapılacak minikler arası okçuluk turnuvalarına çocukların katılmalarını ve derece almalarını beklediklerini sözlerine ekledi.
Okçuluk İl temsilcisi Aytekin ATAŞ'ta okçuluk kursunun Halk Eğitim desteğiyle ÇOGEM'de açmak istediklerini ancak Akdeniz Milli Eğitim Müdürünün modülü yok gerekçesiyle talebi geri çevirdiğini ancak birçok ilde okçuluk kursunun açıldığını belirtmiştir. ATAŞ, Akdeniz Milli Eğitim Müdürlüğü onay vermese de gönüllü olarak ÇOGEM'li çocuklara kurs vereceklerini söyledi.
ÇOGEM Müdürü Mustafa SARI'da Okçuluk Federasyonu Yönetim kurulu üyesi Cumhur YAVAŞ ve Mersin İl Temsilcisi Aytekin ATAŞ'a ÇOGEM'i ziyaretleri için teşekkür ederek ÇOGEM'in çocuğun sokakta çalışmasını önlemek için tüm sportif ve sosyal faaliyetlerin olduğu sosyal hizmet merkezi olduğunu söyledi. SARI, Çocukları suça itilmekten koruyarak spora, sosyal faaliyetlere ve eğitime yönlendirmek için yoğun çalışma içinde olduklarını okçuluk kursunun da bunlardan biri olduğunu sözlerine ekledi.


İçeriğe geri dön | Ana menuya dön